Binnen 60-dagen van idee naar
proof-of-concept?

Zet Dutch Concept Group in als uw eigen online innovatiestraat

Dutch Concept Group helpt bedrijven om online te innoveren en hier flinke groeistappen in te zetten. Wij sluiten aan als ondernemers op uw organisatie en faciliteren vanuit onze services bedrijven alle benodigde kennis om van idee naar online onderneming te groeien. We starten hierbij graag met een proof-of-concept.

  • scroll
    Scroll omlaag
  • of
  • arrows
    Gebruik toetsenbord

Stap1 | Concept development

Van idee naar plan

Generate
Great ideas
Business
Development
Bierviltje
Bierviltje

Onze concept developers maken van een idee een online business model. Onze focus ligt op het bouwen van een online onderneming, met een proof-of-concept als basis. Wij geloven sterk in het klein testen van de business-case om de conversie, consument bereidheid en algemeen effect te testen voordat er groots wordt ingezet.

Stap 2 | Conceptdesign

Concept wordt visueel

Visualise ideas
Branding design
drawing lines

Mooie concept plannen gaan pas leven zodra deze visueel worden. Met ons content & designstudio HoneyMind maken wij het concepten visueel. De eerste lijnen worden ontworpen en er komt een eerste visuele beleving van het online concept. In dit traject wordt tevens gekeken naar de marketing communicatieboodschap, gericht op de betreffende doelgroep.

Stap 3 | Development

De techniek bouwen

Interactive
Design
Coding
achtervleugel voorvleugel wiel-1 wiel-2 wiel-3 wiel-4 body

Nadat de visuele identiteit en de vormgeving van het online concept is neergezet werkt ons internetbureau NoBears aan 'de motor'. We starten met een klikbare demo waarbij het design gaat leven en de technische scope concreet wordt. Zodra de klikbare demo definitief is worden alle technische functionaliteiten ingebouwd. Indien nodig worden er in dit traject ook koppelingen gelegd met externe systemen zoals een payment provider, voorraadsysteem, boekhoudsoftware, CRM of wat verder nodig zal zijn voor een geautomatiseerde werking.

Stap 4 | Marketing

Marktintroductie, online kanalen inrichten

marketing concepts
reach and
engagement
car

Nadat de technische applicaties zijn getest kan er worden uitgekeken naar livegang. Ons internetmarketing bureau HelloBo zal aan de slag gaan met zaken als; wie is de doelgroep, waar zit de doelgroep, wat interesseert hen en wat niet? Al deze vragen vormen samen een strategie in kanaalkeuze en middelen met als doel de doelgroep te vinden, raken en binden. Dashboards worden als cockpit ingericht om de kanalen te meten, testen en blijvend te optimaliseren.

Launch!

Binnen 60 dagen van idee naar livegang

proof of
concept
Burning rubber smoke car

Ontmoet in de volgende slide onze innovatiestraat.

Ready-Set-GO!

… en we blijven graag aan het stuur.

dustin

Bel of mail Dustin Karelse voor een kennismaking:
dustin@dutchconceptgroup.com
+31 (0)416 – 383900