Ondernemend talent?

Dutch Concept Group werkt voortdurend aan ontwikkeling. We bouwen continu aan onze services bedrijven om onze klanten beter en vollediger te faciliteren met ons online powerhouse!

Ook ondernemen we actief met startups en innoveren we tegen bedrijven aan. Startups, joint ventures, nieuwe SaaS exploitaties, ... een broedplaats van innovatie en ondernemerschap. En dat doen we niet alleen, dat doen we samen. Want wij geloven in de succesvoorwaarde alleen het beste talent op de tent; dé ondernemer of onderneemster die het verschil maakt! 

Je bent ondernemer en zoekt hulp om te versnellen? Of je ambieert het ondernemerschap en je bent op zoek naar een uitdaging?

  • scroll
    Scroll omlaag
  • of
  • arrows
    Gebruik toetsenbord

Ben jij een ondernemende coureur?

zijn wij de co-driver

Stoel

Dutch Concept Group is betrokken bij veel verschillende online ondernemingen en ziet regelmatig nieuwe behoeftes en kansen in de markt. En we staan altijd open voor vernieuwende online concepten en nieuwe services bedrijven die het verschil (gaan) maken. Kansen zien en grijpen, maar enkel met de belangrijkste factor voor succes, namelijk die talentvolle ondernemende coureur!

Klaar voor de start?

samen vol gas

lichten

Als co-driver faciliteren wij de coureur. We zorgen ervoor dat de coureur kan rijden zonder omkijken. Binnen onze groep faciliteren we graag de nodige tools om een online onderneming te bouwen. We ontzorgen in development, administratie, huisvesting en we leveren netwerk en startkapitaal. Onze verschillende services bedrijven werken complementair op jouw onderneming. Wij willen maar één ding, bijdragen in kennis en middelen om de ondernemer te ontzorgen.

Neem de hobbels

ontwijken of er overheen?

curbstone links curbstone rechts

Gaan we hobbels ontwijken - met scherpe of ruime bocht - of gaan we er hard overheen? Ook hier zijn we de co-driver en ondersteunen we jou graag bij ondernemerskeuzes en mogelijke hobbels en valkuilen onderweg. Die hobbels nemen of ontwijken we samen!

 Met onze verschillende bedrijven zijn we al voor veel keuzes komen te staan. Die ervaring zetten we graag in voor nieuwe ondernemingen. 

Samen sta je sterker

wij faciliteren, jij geeft gas

back back back

Achter elke coureur staat een team. Je werkt samen met anderen die in jouw zakelijk idee geloven. Iedereen in het team draagt bij aan het grotere geheel, waardoor veel verschillende vaardigheden en netwerken beschikbaar komen.

Ons uitgebreide team van marketeers, netwerkers, developers en designers helpen in de groei van jouw product of dienst. De kracht van het online powerhouse! 

Jij bent aan zet

instappen en rijden!

Helm

Co-creëer de toekomst met onze gezamenlijke resources, wij bouwen graag aan je formule 1 wagen en staan beschikbaar als co-driver. Jij hebt duidelijk de finish voor ogen en zoekt een team om zo hard mogelijk te gaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij die coureur?

laat het ons weten

dustin

bel of mail Dustin Karelse voor een kennismaking:
dustin@dutchconceptgroup.com
+31 (0)73 – 369 0000

 

Dit is de terug-naar-boven-want-ik-heb-wel-erg-ver-gescrold link