Strategische samenwerking Sanoma Media

Hoofddorp, 14 november 2011 - Sanoma Media is een strategische samenwerking aangegaan met VeilingActies.nl. Het mediabedrijf ziet groeikansen in deze vorm van e-commerce. "VeilingActies.nl is, met zijn brede aanbod en speedveilingen, voor ons een interessante partner," aldus Sander ten Dam van Sanoma Media.

Ten Dam, Performanced Based Director bij Sanoma Media, ziet kansen in het domein van dagaanbiedingen en veilingacties. "Het is een leuke, game-achtige manier voor consumenten om producten voor een scherpe prijs aan te schaffen. Veilingacties.nl heeft i.s.m. de programmeurs en designers van Tirato.nl, in korte tijd een zeer gebruiksvriendelijke site neergezet, met een breed aanbod van producten en diensten. Inclusief een nieuw speedveilingconcept welke regelmatig wordt gehouden tussen 12 en 14 uur 's middags. In korte tijd heeft Veilingacties.nl een groot bestand tevreden klanten opgebouwd, maar er is behoefte aan meer bekendheid en meer verkeer. Daar gaan we aan werken. Sanoma Media en Veilingacties vullen elkaar prima aan qua kennis, vaardigheden en resources."

Synergie omzetten in verdienmodellen

"Apentrots en vol energie gaan wij de samenwerking met Sanoma Media aan. Wij zien dan ook legio mogelijkheden. Sanoma Media bezit een ontzettend groot netwerk aan kwalitatieve merken. Het is voor ons een uitdaging om de synergie tussen Sanoma Media en VeilingActies.nl om te zetten in verdienmodellen voor beide partijen. Het bereik van Sanoma Media zal VeilingActies naar een hoger niveau tillen, waardoor VeilingActies zo mogelijk kwalitatief nog betere aanbieders kan aantrekken. Dit moet leiden tot nog uniekere acties voor de consument," aldus Dustin Karelse, Dutch Concept Group.

Van hotelkamers tot horloges

VeilingActies.nl is gestart in oktober 2010 als een initiatief van Dutch Concept Group. De site heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten - van hotelkamers, uitstapjes, elektronica, huishoudelijke producten tot sieraden en parfum - die via een veilingmechanisme worden verkocht. Dat geeft de consument de mogelijkheid om zeer goede koopjes te realiseren. Door de week vinden er tussen 12 en 14 's middags ook regelmatig speedveilingen plaats, waar binnen een korte tijd een flink aantal producten wordt geveild.

Over Sanoma Media Netherlands

Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious, Flow, Kieskeurig.nl, Libelle,Margriet, Net5, NU.nl,
Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

← Nieuwsoverzicht

Geschreven op 14-11-2011 door Dustin Karelse