Ondernemer Rogier Arntz treed toe tot de Dutch Concept Group.

Per 1 januari 2015 is Rogier Arntz (43 jaar) toegetreden tot de Dutch Concept Group. Het directieteam bestaat nu uit Dustin Karelse en Rogier Arntz, die elkaar al langer kenden vanuit een klant-leverancierrelatie.

Rogier zal zich richten op nieuwe marktkansen en zijn ervaring en netwerk inzetten voor de bedrijven van Dutch Concept Group. Dustin en Rogier hebben afgelopen jaar ook een aparte ventures tak opgezet binnen Dutch Concept Group, om van daaruit investeringen te doen in online startups. Binnen de ventures tak willen de ondernemers externe investeerders betrekken maar ook vooral zelf actief mee investeren.

Na een tweetal studies begon Rogier zijn loopbaan in 1996 bij Sara Lee als brandmanager voor koffie (Van Nelle) en thee (Pickwick). In 1999 heeft hij samen met zijn compagnon Erik Crezee het bedrijf BOOST Group opgericht, waar zij marketingcampagnes ontwikkelde voor A-merken als Unox, Optimel en Heineken en voor retailers als Jumbo en C1000. Het bedrijf groeide naar meer dan duizend medewerkers in de Benelux. In 2012 is het bedrijf verkocht aan het Zwitserse Invision.

Naast Dutch Concept Group is Rogier investeerder in diverse andere participaties, vader van drie dochters en liefhebber van de Spaanse zon.

← Nieuwsoverzicht

Geschreven op 01-01-2015 door Dustin Karelse