Veilingacties gastspreker bij Sanoma Media

Vandaag was Veilingacties (startup van Dutch Concept Group) gastspreker op de Sanoma Media Parade. Tijdens deze presentatie werd onder meer ingegaan op een nieuw initiatief van Sanoma Media, namelijk Sanoma Ventures. Sanoma Ventures investeert in start-ups zoals VeilingActies.nl en FashionChick.nl.

Veilingacties sprak over de groei en online marketing van VeilingActies.nl, het platform dat Dutch Concept Group als eigen start-up heeft opgezet. Sanoma Ventures investeert sinds september 2011 in het concept VeilingActies.nl, hiermee realiseert de veiling website een dagelijks groot bereik.

In het verlengde van de gezamenlijke marketing inspanningen van zowel Tirato (Tegenwoordig Nobears) als VeilingActies.nl is er onlangs een Facebook applicatie door Tirato opgezet waarmee waardevolle leads worden vergaard voor VeilingActies.nl. De eerste tests zijn zeer positief bevallen en resulteerde in een totaal van 7.500 waardevolle leads (e-mailadressen) binnen een periode van drie weken. Dit zal de komende maanden worden uitgebouwd naar 50.000 leads.

← Nieuwsoverzicht

Geschreven op 17-04-2012 door Sanoma