EEN EIGEN ONLINE POWER HOUSE!

Een absoluut hoogtepunt van 2015 is dat ons bedrijf Dutch Concept Group een eigen online power house heeft geopend. Een mooi kantoor van ruim 800m2 waar Tirato (Tegenwoordig Nobears) en alle andere internet ondernemingen van Dutch Concept Group een werkplek krijgen. Gezamenlijk, onder één dak in de pittoreske vestingstad Heusden. De vismarkt met gezellige restaurants, cafés en natuurlijk de haven op loopafstand maken ons kantoor en natuurlijk Heusden zelf zeker eens het bezoeken waard. 

Dutch Concept Group richt zich op twee takken van sport.

1. Online dienstverlenende bedrijven op het gebied van webdevelopment, webdesign, app development en internetmarketing.

En 2. een online ventures tak waar online startups worden ontwikkeld tot volwaardige online concepten.

Met een breed discipline qua online technologieën, kennis, netwerk en ondernemerschap kunnen we ons nieuwe onderkomen met recht een online power house noemen!

OVER HEUSDEN

Heusden is een gerestaureerde vestingstad in de Nederlandse gemeente Heusden, gelegen aan de Bergsche Maas. Zij telt ongeveer 1500 inwoners (2007). In 1968 is begonnen met het in oude stijl restaureren van de vestingstad Heusden. Dit grootscheepse restauratieproject liep veertig jaar. Heusden is de hoofdstad van het Land van Heusden. Dichtstbijzijnde steden zijn Waalwijk ten zuidwesten van Heusden en ‘s-Hertogenbosch in het oosten. Wikipedia

← Nieuwsoverzicht

Geschreven op 29-12-2015 door Dustin Karelse